Waarom u mechanische ventilatie vervangen?

 

U mechanische ventilatie heeft een bepaalde levensduur van ongeveer 15 jaar dan is deze echt toe aan vervanging. Deze zuigt niet meer goed af. Oude boxen verbruiken ook veel meer energie dan de huidige generatie. Dat kan soms 80 euro per jaar schelen. U heeft uw investering dan ook binnen enkele jaren terug verdiend.

 

Het scheelt enorm in de kostenbesparing en u heeft een goede ventilatie. Hele oude metalen ventilatieboxen vallen ook hieronder. Maakt uw ventilatie box veel herrie, dan kunnen de lagers kapot zijn. Hier geld ook weer dat als een box heel oud is, dat de hele unit vervangen moet worden. Heeft u een nieuwe box die lawaai maakt dan kunt u daar een nieuwe motor op zetten. deze nieuwe boxen vallen 5 jaar onder garantie, mocht dit het geval zijn binnen deze 5 jaar dan zal de fabrikant dit oplossen.

https://www.traditionrolex.com/36 

Bij het plaatsten van een nieuwe box dienen de kanalen al gedaan te zijn voor het beste effect, hierdoor zal de nieuwe box niet snel vies worden.

We kunnen u te allen tijde een offerte opsturen om te kijken in uw woning welke box geschikt is. We plaatsten de boxen standaard met een draadloze afstandsbediening. Wij willen u als klant graag deze extra gemak service aanbieden.

Wtw units met filters onderhouden we ook. Zie onze website voor de prijzen exclusief btw. Boven de de 30 km afstand vanuit utrecht vragen we 20 euro voorrijkosten. Voor een complete vervanging met kanaalreiniging kunt u hieronder een offerte aanvragen. U kunt ons ook een foto sturen van de huidige box en hoe deze erbij hangt qua hoogte en bereikbaarheid.